II. Heti étrend
2. hét:
Hétfő
Reggeli: kenyér zsarrel, sonka, paradicsom
Ebéd: húsleves
vadas rizzsel
Vacsora: szalonna, szalámi, kenyér
retek, paradicsom
Kedd
Reggeli: pirítós kenyér, tojás, paradicsom
Ebéd: lencse oldalassal
Vacsora: szalonna, rakott erdélyi
szalonna, retek, uborka
Szerda
Reggeli: zsíroskenyér, felvágott, paprika
Ebéd: zöldbabfőzelék
sült virsli 3-4 kanál libazsír
Vacsora: szalonna, felvágott, kenyér
retek
Csütörtök
Reggeli: sült húsos pirítós, zsír, paprika
Ebéd: paradicsomos káposzta oldalassal vagy sült hússal
Vacsora: felvágott, zsíroskenyér, retek
Péntek
Reggeli: sült húsos pirítós, zsírral
Ebéd: májjal töltött rántott gomba
gombás, tojásos, hagymás rizs
párolt zöldborsó, kukorica
Vacsora: felvágott, zsíroskenyér, retek
Szombat
Reggeli: zsíros pirítós, paprika
Ebéd: sertés pörkölt rizzsel
párolt sárgarépa
Vacsora: zsíros pirítós, újhagyma
tepertő
Vasárnap
Reggeli: felvágott, paradicsom, pirítós zsírral
Ebéd: húsleves
kolbászkrémmel töltött karaj
párolt káposzta, sült krumpli
Vacsora: pirítós, sültszalonnal, főtt tojás, hagyma, paprika, paradicsom, káposztasaláta