Egészségesen egy életen át

8200 Veszprém
Bajcsy-Zsilinszky E. u.15.
5-ös kapucsengő
első emelet

06 88 593 170
06 20 373 6439
Nyitva tartás:H-Cs 8:00-17:30
bejelentkezés: 16:30-ig
P: 8:00-15:00
bejelentkezés: 14:00-ig
Sz-V: Zárva
előzetes bejelentkezés alapján
egeszsegreformstudio@gmail.com





 



 




 

III. Heti étrend

3. hét:

 

Hétfő

Reggeli:           májkrém,pirítós zsíroskenyér, paradicsom

                        uborka

Ebéd:               paradicsomos káposzta

                        sült oldalas

Vacsora:          húsleves

Kedd

Reggeli:           kolbász, pirítós zsíroskenyér, uborka

Ebéd:               kolbászkrémmel töltött karaj

                        párolt káposzta, rizs

Vacsora:          sütőtök leves

                        rizseshús

 

Szerda

Reggeli:           májkrém, pirítottkenyér zsírral, paprika

Ebéd:               sütőtök leves

                        fejtettbab főzelék sülthús

Vacsora:          húsleves

                        kenyér, szalonna, retek

 

Csütörtök

Reggeli:           kolbász, pirított zsíros kenyér, zöldségek

Ebéd:               kolbászkrémmel töltött karaj

                        párolt káposzta, rizs

Vacsora:          sütőtök leves

                        gombaleves, zöldbab hurka vagy kolbásszal

 

Péntek

Reggeli:           szalámi, kenyér, paradicsom

Ebéd:               milánói fejtettbab

                        töpörtyűs pogácsa      

Vacsora:          szalonnás, hagymás tojás-

                        rántotta, paradicsom, kenyér pirítva

 

Szombat

Reggeli:           Vacsora maradéka

Ebéd:               szuki bab, kenyér pirítva, lencsefőzelék, sült kolbász

Vacsora:          Fokhagymás zsíros pirítós

                        Retek

 

Vasárnap

Reggeli:           Sült húsos kenyér pirítva, zsírral, paprika

Ebéd:               ragu leves

                        rántott csirke vegyes köret

                        káposzta saláta

Vacsora:          pirítós kenéyr, sült császár szalonna, hagyma, retek, paprika, paradicsom, káposztasaláta, cékla