Egészségesen egy életen át

8200 Veszprém
Bajcsy-Zsilinszky E. u.15.
5-ös kapucsengő
első emelet

06 88 593 170
06 20 373 6439
Nyitva tartás:H-Cs 8:00-17:30
bejelentkezés: 16:30-ig
P: 8:00-15:00
bejelentkezés: 14:00-ig
Sz-V: Zárva
előzetes bejelentkezés alapján
egeszsegreformstudio@gmail.com





 



 




 

Javaslatok reggelire és vacsorára

Reggelire és vacsorára valók

 

 

Meleg szendvicsek toast sütőben

Kolbász, szalonna, főtt tojás, sült zsír, szalámi, májkrém, házi töpörtyű krém, tonhal konzerv feltétek valamelyikével

 

Tojás rántotta

Szalonnával, hagymával vagy kolbásszal

 

Tükörtojás

Hagyma és minőségi virsli alásütve (vagy virsli nélkül)

 

Zöldségek:

Paradicsom, hagyma, paprika, uborka, retek, stb.

 

Emeletes bundás szendvics

Hozzávalók: 9 szelet kenyér (ebből 3 db emeletes szendvics lesz) libazsír, virsli, kolbász, 6 db tojás

Elkészítés: Megkenjük az egyik szelet kenyeret zsírral, beborítunk szalonnával és befedjük a következő kenyérszelettel, melynek mindkét oldalát megkenjük zsírral. Erre kolbászt pakolunk és befedjük a harmadik szelet kenyérrel, melynek belső oldalát szintén megkenünk zsírral. A szendvicseket a felvert tojásba mártjuk, mint a bundás kenyeret. Tepsibe téve kb. 30 perc alatt megsütjük 200 fokos sütőben.

 

Tepsis lapcsánka kolbásszal és hagymával (Szabó Sigfrid ajnlása szerint határeset!)

Hozzávalók:

5 nagyobb krumpli, 2 egész tojás, 4 púpos ek. liszt, só, bors, 2 nagy hagyma, 10 dkg kolbász, 5 dkg kolozsvári szalonna

Elkészítés:

A krumplit lereszeljük, összekeverjük a tojással, a liszttel és a fűszerekkel. A hagymát, a kolbászt és a szalonnát kicsit összesütjük. A tésztából kis halmokat teszünk a tepsibe és a hagymával körülrakjuk. 200 fokon kb. 40 percig sütjük.

A hagymából dupla adag is készíthető, felével megsütni másik felével tálalni.